Lazy day

Hello!

I dag så har jeg bare slappet av med kjæresten min. Startet dagen med å lage en herlig frokost til Rikke. Etter det så har jeg bare ligget på senga og sett på Fast & Furious filmene. Det er en av de beste filmseriene og jeg anbefaler dere å se filmene! Jeg lagde også middag til oss, så jeg har vært ganske flink. Jeg så faktsik "The Fault in Our Stars" igår og den er en av de fineste filmene jeg har sett! Pleier som regel å ikke like drama filmer, men denne filmen er kjempe fin! Filmen er full av kjærlighet og nederlag. Det får deg til å innse hvor verdifullt livet egentlig er. Jeg skal begynne å lese boken, fordi jeg syntes at filmen var utrolig fin!

> Frokost til Rikke


> Middag

 

> Traileren til The Fault in Our Stars

Har dere sett Fast & Furious eller The Fault in Our Stars?

ShoeBar - En unik skobutikk

Hola!

Dagen i dag har gått til jobb. Jeg jobber i en kjempefin skobutikk som heter ShoeBar som ligger i Oslo (Torggata). Vi selger mye andre ting enn bare sko, blant annet capser, klær, badetøy, solbriller, smykker, sekker og vesker. I tillegg selger vi også utrolig god kaffe, det gjør butikken enda mer unik. Vi selger mest damesko, men det er også godt utvalgt av herresko. Merkene som vi har i butikken er som regel merker fra Europa.  Jeg har jobbet i butikken i over ett år nå og jeg trives veldig godt. Ikke minst så lærer jeg veldig mye om servicebransjen. Jeg jobber her sammen med min tvillingbror, og det er ganske gøy å jobbe med han!Har dere vært innom butikken før? Hvor jobber dere?

Nytt design

Hei alle sammen! Igår fikk jeg meg et nytt design, og jeg er veldig fornøyd. Rikke, kjæresten min har vært så snill og hjulpet meg. Akkurat nå som dere leser dette så er jeg på jobb. Jobber i en skobutikk som heter Shoebar som ligger i Torggata nede i Oslo by. Skal prøve å få til et blogg innlegg om butikken kanskje litt senere idag. Dere får ha en kjempe fin dag videre! 

Hva synes dere?

Les mer i arkivet » Juni 2014
legg meg til som venn

Her kan du skrive det du vil :-)


Kontakt


din epost adresse


Kategorier
Arkivgratisdesign av Tonjemt
hits